Hieronder tips over:

Sponsoring

Voorbereiding

 

 

Op deze pagina willen wij je informeren welke mogelijkheden er bestaan om je te laten sponsoren. Daarnaast geven we tips hoe je het beste in vorm kunt komen voor DE dag.

Sponsoren

Je kunt je laten sponsoren door je werkgever, je collega’s, je school, je omgeving, noem maar op. Een idee is om je per klim te laten sponsoren. Als je je bijvoorbeeld voor € 25,= per klim laat sponsoren, dan heb je in feite je minimum sponsorbedrag al bij elkaar!

Je sponsor vindt het wellicht fijn als zijn bedrijfsnaam wordt genoemd. Dat kan. Als je een sponsor hebt gevonden voor minimaal € 500,= dan kun je een banner met zijn bedrijfsnaam laten plaatsen op onze site. Wij hebben hiervoor een aparte pagina gereserveerd, genaamd “onze sponsors”. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat je sponsor langs de route een vlag of spandoek ophangt om aan promotie te doen. Als je wilt zien wat voor sponsormogelijkheden er zijn voor bedrijven, klik dan op dit pdf-bestand: http://step4semmy.nl/pdf/Step4Semmy_sponsorpakket.pdf. Om hiervoor in aanmerking te komen dient de sponsor zich 3 maanden voor aanvang van het evenement te melden, omdat we tijd nodig hebben om dit allemaal te verwerken. Als je sponsor te laat is, dan zullen we deze aandacht verplaatsen naar volgend jaar.

Wij hebben een nieuwe manier van sponsorgeld ophalen, namelijk via www.justgiving.nl  Via deze website kan je zelf een pagina aanmaken en zelf je donaties bijhouden. Je kunt jouw profiel of je teampagina koppelen aan deze speciale Step4Semmy pagina. Let op! Als je dit systeem gebruikt, wordt er uiteindelijk wel ongeveer 5% aan kosten ingehouden.

Mocht je geen gebruik maken van deze nieuwe manier, kun je uiteraard ook gewoon het sponsorgeld overmaken op het gewone Stichting Semmy rekeningnummer, te weten: IBAN NL07ABNA062.63.83.463. t.n.v.Stichting Semmy te Weesp onder vermelding van ‘Sponsorgeld Step4Semmy 2015 + je naam.

Vragen? Mail ons: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Training tips

Bij het steppen gebruik je een combinatie van spieren die je ook gebruikt bij hardlopen en fietsen. Dus om in vorm te komen, kun je beide sporten beoefenen. Het steppen op zich is een bijzondere techniek die wel wat oefening behoeft.

20x de Cauberg op is een hele uitdaging, maar het is te doen! Overigens voor de recreanten onder ons: 20x is het streven, maar geen must. Minder mag ook! Belangrijk is wel dat je in een goede conditie verkeert en ook de techniek van het steppen beheerst.

Als je gaat rennen, doe dan regelmatig heuveltrainingen. De Cauberg is steil en 20x beklimmen komt op een totale loopafstand van 42 kilometer!

Vanuit de organisatie worden daarom vele dagen georganiseerd om je te laten kennismaken met de stepsport. Dit gebeurt in het hele land op diverse plaatsen.

Midden van het land
In Woudenberg (bij Amersfoort) worden trainingsessies gehouden op een heuvelachtig parcours. Dit vormt een hele goede voorbereiding op de beklimmingen van de Cauberg! Om hieraan mee te kunnen doen verzoeken wij je om je snel aan te melden!! Je wordt over de data en tijdstippen op de hoogte gehouden door middel van aankondigingen per email. Als je vrijblijvend een keer wil meesteppen, mail ons dan: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Noorden van het land
Hier zijn inmiddels contacten gelegd met lokale stepverenigingen die ervoor kunnen zorgen dat de deelnemers op 5 oktober goed voorbereid aan de start kunnen verschijnen. Als je een keer vrijblijvend mee wil steppen om te zien of het iets voor je is, mail ons dan: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zuiden van het land
Ook in deze regio zijn inmiddels contacten gelegd met lokale stepverenigingen die ervoor kunnen zorgen dat de deelnemers op 5 oktober goed voorbereid aan de start kunnen verschijnen. Als je een keer vrijblijvend mee wil steppen om te zien of het iets voor je is, mail ons dan: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Er zijn diverse plaatsen in Nederland waar je steps kunt huren. Deze plaatsen en andere tips kun je vinden op de site van de Nederlandse Autoped Federatie: www.autoped.nl

Heb je verder nog vragen? Mail ons via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Sponsors